Black & Brown Belts heeft de riem opnieuw ontworpen! hierdoor zijn met allerlei zaken rekening gehouden! heb jij een riem waarbij je een gaatje extra hebt bijgeknipt? dan zit je altijd met een hele lange riem die uitsteekt. dit probleem heeft B&BB niet! door het zelf op maat maken heb je geen gaatjes, en kan je zelf bepalen hoelang het uitstekende stuk riem is!

Heb je wel eens een riem die uitrekt, scheurt, of de altijd het zelfde gaatje gebruikt en deze maar groter en groter wordt? De 100% leren riemen van B&BB zijn samengeperst. dit betekend dat het extreme spanning kan hebben. kapot maken bij normaal dagelijks gebruik is hierdoor niet mogelijk.

Heb je een riem waarbij je precies tussen de 2 gaatjes uitkomt, maar hierdoor moet kiezen tussen niet iets te los, of net iets te strak? B&BB heeft een stand om elke 5 milimeter. hierdoor zal deze altijd perfect passen en nooit te strak of te los! de tandjes zijn slijtvast, en zullen voor veel comfort en plezier zorgen.

Wil jij je riem laten matchen met je outfit, en zie jij het als een accesoire? Bij B&BB kun jij je eigen gesp en kleur uitzoeken! hierdoor heb je alle controle zelf, en kan je rekening houden met je eigen smaak! Is je riem na een tijdje toe aan vervanging, maar de gesp niet, dan kun je zo een losse riem bestellen! dit bespaart jou geld, is gemakkelijker te scheiden of te recyclen, en goed voor het millieu!

Ben je nog niet overgehaald, dan mag je altijd bellen of appen! Er zijn nog veel meer voordelen!